MERSİN TOROSLAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI ŞABLONLARI YAYIMLANDI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI ŞABLONLARI YAYIMLANDI

09.01.2024 tarihinde yayımlanan Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi gereği bugün ve yarın İlçe ve İl Sınıf / Alan Zümreleri toplantıları gerçekleştirilecektir..  Toplantı gündemlerinde yer alan Bakanlık ve İl düzeyinde yapılacak Ortak Sınavlarla ilgili konularda birliktelik oluşturmak amacıyla, sizlerle daha önce paylaşmış olduğumuz ve Genel Müdürlüğümüz tarafindan yayımlanmış olan Örnek Konu Soru Dağılım Tablolarına uygun olacak şekilde, mevzuat gereği İl Sınıf / Alan Zümreleri tarafından oluşturulması istenilen ilimiz geneli Konu Soru Dağılım Tabloları için, Mersin Ölçme Değerlendirme Merkezi internet sayfasında yayınlanan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönemi KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI örnek şablonlarının, İlçe ve İl Sınıf / Alan Zümrelerinize iletilmesini, Bakanlığımız örnek tablolarına benzer şekilde il tablolarının oluşturulmasının sağlanmasını istirham ediyoruz.. 

Söz konusu tablolar excel formatında olup ders ve sınıf seviyeleri göz önünde bulundurularak hazırlanmış olup açıklamalarımızın ve örnek şablonların tüm İlçe ve İl Sınıf / Alan Zümre Başkanlarına ulaştırılması ve özellikle toplantı gündeminin yoğunluğu da düşünülerek İl Sınıf / Alan Zümresi Toplantılarına bu konuda hazırlıklı olarak katılmaları gerektiğinin bildirilmesi önem arz etmektedir..

Konu Soru Dağılım Tabloları ile ilgili Yapılacak İş ve İşlemler:

1. İlçe ve İl Sınıf / Alan Zümre öğretmenleri ilgili tabloları indirerek, İlçe Sınıf / Alan Zümresi toplantılarında, alanlarına ve ilgili sınıf seviyelerine göre Bakanlığımız tarafından yayınlanmış olan tabloları ve derslerine yönelik kazanımları inceleyerek, dersi ile ilgili 2. dönemde yapacakları sınavlarda kullanılacak şekilde Konu Soru Dağılımı Tablolarını hazırlayacaklardır..

2. İlçe Sınıf / Alan Zümrelerinden gelecek Konu Soru Dağılım Tablolarının 09 Şubat 2024 Cuma günü yapılacak olan toplantıda İl Sınıf/ Alan Zümrelerince birlikte incelenip değerlendirilmesi sonrasında karar verilerek hazırlanacak olan Konu Soru Dağılım Tablolarının, ilgili Sınıf / Alan Zümre öğretmenlerince çıktısı alınıp altına ilgili Sınıf / Alan Zümre Başkanlarının adı açılarak imzalanması sağlanarak bir nüshasının Müdürlüğümüz Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri birimine iletilmek üzere, İl Sınıf / Alan Zümre Toplantılarının gerçekleştirileceği ilgili Okul Müdürlüğünce muhafaza edilmesi; ayrıca aynı tabloların dijital ortamda da bir klasör oluşturularak (Alt satırda ilgili Sınıf / Alan Zümre Başkanlarının ad soyadları yer almayacak şekilde..) ders ve alan bazlı olarak yine ev sahibi Okul Müdürlüğünce dosyalanması gerekmektedir.

 

MESLEKİ VE TEKNİK ÖĞRETİM ALANLAR KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

https://mersinodm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_02/08003239_meslekiveteknikogretimalanlarkonusorudagilimtablolari.rar

 

ORTAÖĞRETİM KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

https://mersinodm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_02/08003325_ortaogretim.zip

 

TEMEL EĞİTİM KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

https://mersinodm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_02/08003358_07112459_temelegitimkonusorudagilimtablolari.rar

Çağdaşkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No58 Toroslar Kaymakamlığı Hizmet Binası Kat3 Toroslar/MERSİN Posta Kodu 33230 - 324 322 4359

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.